fbpx

Olguţa Vasilescu: “Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare?”

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a recţionat, vineri, în urma scandalului dintre viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu şi candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan. “Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare?”. “O să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora…”, a scris fostul ministru al Muncii pe Facebook.

“Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum injuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face aşa ceva»? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora… “, a scris pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, a organizat vineri o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care şi-a făcut apariţia şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Cei doi politicieni s-au contrat înainte de începerea conferinţei, dar şi pe durata acesteia, conform News.ro. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit peste el.

Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: “V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul Bădulescu a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată vineri de Nicuşor Dan. Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL.

articolul original: romaniatv.net