fbpx

ATENȚIE! PEDOFIL ÎN LIBERTATE! Un barbat care si-a violat fetita de doar 6 ani a fost condamnat cu suspendare!

Un barbat din Arges, care anul trecut si-a violat fetita in varsta de doar 6 ani a fost condamnat cu suspendare de magistratii Judecatoriei Pitesti.  Procurorii Parchetului Judecatoriei Pitesti au atacat decizia, insa deocamdata violatorul e liber.

Pe 27 mai, magistratii Judecatoriei Pitesti l-au condamnat pe Antonio Stoica la 2 ani si 11 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce in noiembrie 2019 acesta si-a violat fiica in varsta de doar 6 ani. Sentinta a fost deja atacata cu apel de Parchet.

Judecatorii au respins pe 3 iunie si cererea Politiei Arges de inlocuire a controlului judiciar cu arest preventiv.

„In baza art.215 si urm. C.pr.pen respinge cererile conexe ale IPJ Arges privind inlocuirea controlului judiciar dispus fata de inculpatul Stoica Antonio Laurentiu cu arestul preventiv sau arestul la domiciliu ca nefondata. Cheltuielile judiciare avansate de stat raman in baza art.275 C.pr.pen in sarcina statului iar onorariul avocatului din oficiu va fi platit din fondurile Ministerului Justitiei. Cu contestatie in 48 de ore”, se arata in decizia Judecatoriei Pitesti, citata de Obiectiv de Arges.

In noiembrie 2019, Antonio Stoica a profitat de absenta sotiei de acasa, plecata la munca in alt judet, si si-a abuzat sexual propria fiica, in varsta de doar 6 ani. Dupa ce mama a revenit acasa, dupa doua luni, fetita i-a povestit ororile petrecute, iar femeia, socata, a sesizat politia. Barbatul a fost arestat preventiv, masura mentinuta timp de cateva luni de Judecatoria Pitesti.

articolul original: aktual24.ro