fbpx

ALERTA cu bomba la Tribunalul Bucuresti

Politia Bucuresti a fost sesizata, vineri dimineata, ca in sediul Tribunalului Bucuresti ar fi amplasat un dispozitiv exploziv.

Cladirea a fost evacuata, iar traficul in zona a fost deviat, la fata locului intervenind pirotehnistii.

“In aceasta dimineata, in jurul orei 10:00, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata direct, de catre jandarmii ce efectueaza paza sediului Tribunalului Bucuresti, despre faptul ca a fost receptionata o informare cu privire la faptul ca in sediul institutiei este amplasat un dispozitiv cu potential exploziv”, a transmis, vineri, Politia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca la fata locului au fost aplicate masurile necesare – devierea traficului rutier, delimitarea si interzicerea accesului in zona.

“Persoanele din cladire au fost evacuate. Spatiul este verificat de catre specialisti pirotehnisti”, a mai transmis Politia.

UPDATE Amenintarea cu bomba s-a dovedit a fi una falsa. Presedintele instantei, judecatorul Laura Radu, a anuntat ca inca nu a fost identificat autorul alertei, dar a subliniat ca activitatea instantei a fost foarte afectata.

“Activitatea continua in acest moment in parametri de normalitate. (…) A fost foarte afectata activitatea, avand in vedere ca aveam intervale orare bine definite, avand in vedere ca aceasta masura de evacuare a avut loc la ora 10:00, iar acum este trecut de ora 13:00. Deja s-a pierdut timp important. Speram sa fie recuperat”, a declarat Laura Radu.

articolul original: ziare.com